Heren 1 verliest nipt van Blauw Wit

Gepubliceerd op 19 november 2017 om 18:32

Heren 1 verliest nipt van Blauw Wit, Dames 1 boekt ruime overwinning op Duiven


Vanavond speelde heren 1 tegen Blauw Wit uit Ruurlo, een tegenstander die altijd spannende wedstrijden op levert. Dat was ook vanavond het geval. Soms stonden de heren aantal doelpunten voor, maar telkens kon Blauw Wit weer de aansluiting vinden. Op laatst werd er over en weer gescoord maar was het Blauw Wit dat in de laatste seconden nog de overwinning uit het vuur sleepte: 30 - 31

Daarna was het de beurt aan Dames 1 dat tegen Duiven speelde. Onbekende tegenstander die dit seizoen nog geen punten had weten te pakken. Vanaf begin waren onze dames gretig en scoorden vrij snel. Toch lukte het Duiven nog even om aan te klampen. Gelukkig bleven onze dames niet in het trage tempo hangen van Duiven en hadden bij rust al enige afstand genomen. Ook in de 2e helft werd dat steeds verder uitgebouwd en werd zodoende ook aan het doelsaldo gewerkt. Het werd uiteindelijk een ruime overwinning met 33 - 18.

Na afloop bleek dat Groessen had verloren van Haarle en daardoor bezetten onze dames momenteel de 2e plek. Morgen nog belangrijke wedstrijd tussen Zwolle en Heino.

 

Nieuws

 


«   »