Lintje voor RIA TIJS

Gepubliceerd op 26 april 2018 om 10:35

Vanmorgen (26 april) heeft Ria Tijs een Koninklijke onderscheiding ontvangen tijdens de lintjesregen in het gemeentehuis van Raalte.
Wij hebben Ria voorgedragen omdat zij al meer dan 30 jaar een enthousiaste vrijwilliger is met passie voor onze vereniging.
Bijna alle handballeden van onze vereniging zijn begonnen bij Ria in de mini`s! Inmiddels geeft Ria al training aan de tweede generatie. Maar dat is niet het enige dat zij voor de vereniging heeft betekend. Al die tijd zat ze ook in de jeugdcommissie en heeft ze zelfs even in het bestuur gezeten. Naast trainster is Ria nog steeds actief als coach en jeugdscheidsrechter.
Ria is niet alleen bij de handbal actief, zo is ze jaren overblijfmoeder geweest op de basisschool, zit ze bij de hobbyclub en elke vrijdagmiddag bezorgt ze bewoners van Stevenskamp en Stevenserf een gezellige middag. En tot slot is ze ook nog lectrice bij kapel Stevenskamp.
Ria is een gedreven enthousiaste vrouw vol met energie met haar hart op de juiste plek. Kortom een onmisbare vrijwilligster voor jong en oud. Daarom verdient Ria deze onderscheiding!
Om dit te vieren nodigen wij jullie uit voor een receptie in de recreatiezaal van Stevenskamp. Vanmiddag van 16.15 uur tot 18.00 uur.

Graag tot vanmiddag!

Handbalvereniging Plus Severijn Heeten

 

 

 


«   »