Teamindeling seizoen 2018 - 2019

Gepubliceerd op 26 april 2018 om 18:01

Beste allemaal,
Hieronder kunt u  de teamindeling voor het handbal seizoen 2018-2019 downloaden en bekijken. Vanaf maandag 7 mei a.s. starten de teams de training met het nieuwe team. De veld- en beachhandbal wedstrijden zullen nog met de oude teams gespeeld worden. Er zijn geen trainingen vanaf maandag 23 april tot en met vrijdag 4 mei.
Helaas zijn we er nog niet in geslaagd om het kader helemaal rond te krijgen voor alle teams. Zodra we hier nieuws over hebben zult u geïnformeerd worden. Heeft u zelf interesse of nog andere suggesties dan horen wij dat graag.
Daarnaast willen we aangeven dat we nog dringend op zoek zijn naar een coördinator voor de B en C jeugd. Op dit moment is er één coördinator voor de B/C/D jeugd. Om de werkzaamheden behapbaar te houden zouden we dit graag opsplitsen over twee of drie personen. Mocht u nog vragen hebben over bovenstaande dan kunt u contact opnemen met een lid van Organisatorische Zaken.
Met vriendelijk groeten,
Handbalvereniging Plus Severijn Heeten

 

Naschrift 14 mei:

De bijlage van de teamindeling hebben we weer verwijderd. Mocht u deze nog nodig hebben, kunt u deze opvragen bij organisatorische zaken Jeugd.

 

 


«   »