Handbal Heeten Plus Severijn

Extra activiteiten

 

13-14 en 15 september

14e Techvisie Jeugdhandbaltoernooi

 

Snel overzicht nieuws 2019-2020

Handbalvereniging PLUS Severijn Heeten
Voor het laatste nieuws, wedstrijden, uitslagen en standen en extra informatie.

Nieuws 

Seizoen 2019 - 2020

____________________________________________________________________________________

Seizoen 2018 - 2019

Nieuwe teamindeling 2019 - 2020

Beste allemaal,

Hieronder kunt u de teamindeling voor het handbalseizoen 2019-2020 downloaden en bekijken.

Wij zijn er helaas niet in geslaagd om het kader helemaal rond te krijgen voor alle teams. Voor zowel trainers als coaches/ begeleiders. Wij doen dan ook een dringend verzoek aan u om hierin mee te denken! Kent u iemand die trainingen kan verzorgen of wilt u zelf graag training geven of een team coachen dan komen wij graag met u in contact. Tot aan de zomervakantie wordt er nog met de oude teams getraind. Na de zomervakantie zal er gestart worden met de nieuwe teams. Wij zullen u informeren zodra er meer bekend is m.b.t.. het kader en de trainingstijden.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met een lid van organisatorische zaken.

Met vriendelijk groet,

Handbalvereniging Plus Severijn Heeten

Lees meer »

Techvisietoernooi 13, 14 en 15 september

Het weekend van 13 tot 15 september staat weer in het teken van het Techvisie Jeugdhandbaltoernooi. Dit jaar al voor de 14e keer. Op vrijdagavond spelen de C-teams, op zaterdag is de B-jeugd aan de beurt en op zondag sluiten we af met de A-jeugd. Wanneer er nog verenigingen zijn die met hun selectieteam hieraan mee willen doen, dan is er misschien nog een plek vrij. Geef dit dan zo spoedig mogelijk door via een e-mail aan: heeten@handbal.nl

Lees meer »

Datum bekendmaking teamindeling 2019-2020

Op woensdag 29 mei a.s. zal de teamindeling 2019 – 2020 op de website geplaatst worden. 

Helaas zijn we er nog niet in geslaagd om het kader helemaal rond te krijgen voor alle teams. Heeft u zelf interesse om een team te trainen of nog andere suggesties dan horen wij dat graag!

Daarnaast willen we aangeven dat we nog dringend op zoek zijn naar een wedstrijdsecretaris en een coördinator voor dames 1 / heren.

Mocht u nog vragen hebben over bovenstaande dan kunt u contact opnemen met een lid van Organisatorische Zaken.

 

Met vriendelijk groeten,

Handbalvereniging Plus Severijn Heeten

Lees meer »

E2 Kampioen!!

Hoera E2 kampioen!!!  Van harte gefeliciteerd!
Klik op de foto voor het eigen geschreven wedstrijdverslag!

Lees meer »

Verdere info Harry's Mixtoermooi

Beste leden, vrijwilligers en andere betrokkenen,

Eerder hebben we al aangekondigd dat het Harry's mix toernooi weer voor de deur staat op donderdagavond 18 april. In onderstaande uitnodiging vind je de verdere informatie om je aan te melden. Graag ontvangen wij van elke teamverantwoordelijke de aanmeldingen voor het gehele team in één keer. Overige aanmeldingen kunnen gewoon apart gemaild worden. Graag voor 1 april. We hopen op een grote opkomst en een gezellige avond! Aansluitend zal er een bingo georganiseerd worden in de kantine!

Namens de activiteitencommissie Handbal Heeten

 

Lees meer »

Harry's Mixtoernooi

Op donderdagavond 18 april vindt het jaarlijkse Harry's Mixtoernooi plaats. Aansluitend is er nog een activiteit in

de kantine. Noteer deze datum dus vast in je agenda!

Lees meer »

Nieuwjaarsreceptie

Op 4 januari 2019 is de nieuwjaarsreceptie samen met SV Heeten. De nieuwjaarsreceptie start om 20.30 uur en is in de kantine van de voetbal. Alle leden, vrijwilligers en supporters zijn van harte uitgenodigd om samen te proosten op het nieuwe jaar!

 

 

Nieuws

 

Lees meer »

Geslaagd Techvisietoernooi

Het 13e Techvisie Jeugdhandbaltoernooi zit er weer op en we kunnen zeggen dat het weer een geslaagd toernooi is geweest. Vanaf vrijdagavond werd er volop strijd geleverd tussen de verschillende teams en dat ging ook zaterdag en zondag door. Bij de D-jeugd was het ABS die alle 4 de wedstrijden wist te winnen en daarmee de 1e plaats behaalde net voor Wijhe.  Bij de C-jeugd waren Dalfsen en Wijhe favoriet om de eerste plaats te bemachtigen. Hun onderlinge wedstrijd eindigde gelijk in 16-16 en doordat ze ook beide de andere wedstrijden wisten te winnen moest het doelsaldo bepalen wie de winnaar was, En daarin was Dalfsen de beste. Bij de B-jeugd op zondag werd het helemaal spannend wie de winnaar zou worden. Stevo uit Geesteren en ABS uit Bathmen wisten ook 3 wedstrijden te winnen en ook hun onderlinge wedstrijd eindigde gelijk in 13-13. Toen Stevo in de laatste wedstrijd ook het doelsaldo op gelijke hoogte wist te brengen, moesten er strafworpen genomen worden om de winnaar te bepalen. De meiden van ABS waren al gedoucht en moesten ijlings de sportschoenen weer aantrekken. Heldin werd de keepster van ABS die 2 strafworpen wist te stoppen en daarmee 1e plaats behaalde.

We feliciteren alle winnaars en willen alle teams met begeleiding bedanken voor een prachtig weekeinde. Ook alle vrijwilligers, scheidsrechters en begeleiding bedankt en iedereen veel succes in de competitie.

 

Alle uitslagen zijn te vinden in bijgaand PDF

 

 

Nieuws

 

Lees meer »

Heuzelstoernooi

Op zondag 23 september vind weer het Heuzelstoernooi plaats voor dames 1 in onze sporthal. Met als tegenstanders: De Tukkers uit Albergen, MHV '81 uit Mill en Stormvogels uit Haaksbergen beloofd het weer een interessant programma te worden. De eerste wedstrijd begint om 11:25 . Het volledige programma is als volgt:

 

11.25 Plus Severijn Heeten DS1 -De Tukkers DS1

12.20 MHV’81 DS1 -Stormvogels DS1

13.15 Plus Severijn Heeten DS1 -MHV’81 DS1

14.05 De Tukkers DS1 -Stormvogels DS1

15.00 De Tukkers DS1 -MHV’ 81 DS1

15.45 Plus Severijn Heeten DS1 -Stormvogels DS1

 

Wij nodigen iedereen uit een kijkje te komen nemen en wensen alle teams veel succes.

 

Nieuws

 

Lees meer »

13e TECHVISIE Jeugdhandbaltoernooi

Van 14 tot en met 16 september vind weer het Techvisie Jeugdhandbaltoernooi plaats. Dit jaar is de indeling iets gewijzigd omdat we als vereniging voor komend seizoen helaas geen eigen A-jeugdteam hebben. Op de vrijdagavond spelen nu D-jeugd selectieteams. Op zaterdag gevolgd door de C-jeugd en dan op zondag is de B-jeugd aan de beurt. De organisatie is er weer in geslaagd aantrekkelijke tegenstanders te vinden waardoor er leuke wedstrijden te zien zullen zijn.

 

Een overzicht van de deelnemende teams, wedstrijden en speeltijden vind u hier:

 

 

Nieuws

 

Lees meer »

Seizoen 2017 - 2018

2x gelijkspel

PLUS Severijn Heeten Heren 1 - Quintus Heren 1 :  23 - 23

PLUS Severijn Heeten Dames 1 - Groessen Dames 1 :  19 - 19

 

Gisteravond werden de laatste thuiswedstrijden gespeeld van dames 1 en heren 1. Als eerste kwamen de heren in actie tegen Quintus uit Hengelo Gld. Ondanks dat Quintus op de 3e plaats stond was daar in begin van de wedstrijd weinig van te zien. Onze heren namen vanaf begin een voorsprong en bouwden die langzaam verder uit naar telkens 6 á 7 doelpunten. Ook inde 2e helft ging dat zo verder tot zeg maar de laatste 15 minuten. Aldo kreeg steeds vaker mandekking en Ronald had steeds meer moeite om doeltreffend raak te schieten. Quintus rook zijn kans en kwam steeds dichterbij. Vlak voor tijd maakte ze gelijk en in de slotseconden had Fabian nog grote kans de winnende te maken, maar dat mocht helaas niet zo zijn. eindstand 23 - 23.

Daarna was het de beurt aan onze dames met als tegenstander Groessen die net 1 puntje meer had. Ook dit werd een spannende wedstrijd waarbij de dames telkens een kleine voorsprong wisten op te bouwen. Met rust was het nog 10 - 8. Hieruit blijkt al dat er niet veelvuldig gescoord werd en verdediging aan beide kanten behoorlijk dicht zat. 2e helft ging op zelfde voet verder en verschil werd nooit meer dan 2 doelpunten. Ook hier was het tot einde bijzonder spannend en kwam Groessen uiteindelijk nog weer op gelijke hoogte. Jammer dat het net geen 2 punten werden, maar team, met name in de verdediging heeft een prima wedstrijd laten zien. eindstand 19 - 19.

 

 

Nieuws

 

Lees meer »

2 keer winst

HHZD DS1    -   PLUS Severijn Heeten DS1: 26 - 29,

Ha-Stu HS2  -   PLUS Severijn Heeten HS1: 21 - 33


Dames 1 moest vanmiddag op bezoek bij HHZD in Heino. Ze gingen voortvarend van start en binnen no-time stond er een voorsprong van 6 - 0 op het bord die verder werd uitgebouwd naar 9 - 2. Via snelle aanvallen wer dverdediging van HHZD uitgespeeld en bijna elke bal trof doel. Echter, daarna verslapte het spel en begon HHZD aan een inhaal race. Zij scoorden nu keer op keer en onze dames gingen slordiger spelen en lukte het niet meer in de afronding. Hierdoor werd de achterstand ingelopen en bij ruist stond HHZD zelfs met 14 - 13 voor. 2e helft verliep wat anders, er werd meer over en weer gescoord en langzaam werd de achterstand weer uitgebouwd naar een voorsprong. Nog even werd het weer spannend maar op beslissend moment stopte Esmee nog een bal uit een breakout en werd de voorsprong behouden. Uiteindelijk werd het een 26 - 29 overwinning.

Ook de heren kwamen vandaag in actie, uit tegen Ha-Stu 2 in Nijmegen. Ondanks dat de tegenstander op de laatste plaats staat, is het vaak een moeilijke wedstrijd en spelen ze tegen onze heren een betere partij. Vandaag werd het echter een ruime overwinning met 33 tegen 21 en daardoor houden de heren de aansluiting bij de middenmoot.

Ook alle andere teams die vandaag in actie kwamen boekten een overwinning en konden daarmee 2 punten bijschrijven. Volgende week zaterdagavond alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

 

 

 Nieuws

 

 

Lees meer »

Havana opnieuw te sterk

Vanavond moest zowel Heren 1 als Dames 1 thuis spelen tegen Havana. Als eerste de heren en die maakten er een spannende strijd van. Lange tijd was het gelijk tot Havana een 9 - 5 voorsprong nam. Echter onze heren gaven zich nog niet gewonnen en bij rust stonden ze zelfs voor met 14 - 12. Dat bleef ook lange tijd in de 2e helft zo, maar op laatst was het toch weer havana dat gelijk kwam en zelfs op voorsprong. Ondanks enkele fraaie reddingen van Dennis lukte het niet meer om nog langszij te komen. eindstand 28 - 29.

 

Vervolgens was het de beurt aan onze dames die voortvarend aan de wedstrijd beginnen en snel een voorsprong van 3 punten pakte. Maar gaandeweg de 1e helft liep het minder en herpakte Havana zich en kon zelfs uitlopen naar een 10-13 ruststand. Ook in 2e helft veranderde er nog niet veel. Onze dames verdedigden vrij aanvallend waardoor er veel ruimte vrij kwam en daavran profiteerden ze wel. Laatste 5 minuten werd de achterstand nog verkleind tot 1 punt, maar helaas lukte het niet de gelijkmaker te scoren. de eindstand werd uiteindelijk 24 - 26. Jammer, helaas geen punten voor beide temas terwijl er wel meer had ingezeten.

 

 

Nieuws

 

 

Lees meer »

Stemmen !

STEUN HANDBALVERENIGING PLUS SEVERIJN MET DE ACTIE HART VOOR SALLAND

De stemperiode voor de actie Hart voor Salland is geopend! Als klant van Rabobank Salland heeft u een persoonlijke inlogcode ontvangen. Met deze inlog code kunt u uw stem uit brengen op de verenigingen die u wilt steunen. Iedere stem is geld waard! We ontvangen als handbalvereniging uiteraard graag uw stemmen en daarmee uw steun, maar maak in ieder geval gebruik van deze mogelijkheid om de verschillende verenigingen en organisaties in ons dorp te ondersteunen.

 

Stemmen kan hier: https://www.clubkascampagne.nl/salland/hart-voor-salland

 

 

 

Nieuws

Lees meer »

Harry's Mixedtoernooi

Harry Mixtoernooi 12 april

Het jaarlijkse Harry’s Mix Toernooi staat weer voor de deur. Bij deze willen wij de spelers/speelsters van de senioren, a en b-jeugd, bestuursleden, scheidsrechters, seniorenkader, jeugdkader, vrijwilligers, sponsoren, vrienden, vriendinnen en alle andere betrokkenen binnen onze handbalvereniging hiervoor uitnodigen.

Aanmelden kan tot 1 april a.s. door een e-mail te sturen naar: activiteitencommissiehandbalheeten@outlook.com.

 

Je kunt ook mailen als je graag een wedstrijdje wilt fluiten of één van de teams wilt coachen.
Wij hopen op een grote opkomst zodat wij samen de zaalcompetitie op een gezellige manier kunnen afsluiten.

Na afloop is er een gezellig samenzijn in de kantine waarbij we een leuke loterij organiseren.
Prijs per lot: €0,50.

 

De activiteitencommissie.

 

 

Nieuws

Lees meer »

Jeugdinstuif 7 maart

Woensdagmiddag 7 maart hadden wij onze jeugd instuif voor kinderen uit groep 1, 2 en 3. Vooraf opgeven was niet nodig, het was dan wel heel spannend hoeveel kinderen er zouden komen.
Wij waren dan ook blij verrast dat er 23 kinderen naar de instuif zijn gekomen!
Gelukkig hadden wij goede hulp van meiden uit groep 8 die bij de D jeugd handballen, zodat wij er een geslaagde middag van hebben gemaakt!


IMG-20180307-WA0001.jpg  IMG-20180307-WA0005.jpg

 IMG-20180307-WA0000-4.jpg  IMG-20180307-WA0003.jpg

 

 

Nieuws

 

Lees meer »

Winst voor Heren 1

Met uitslag van 29 - 35 gingen punten mee naar Heeten.
Dames 1 speelt gelijk uit bij Duiven: 19 - 19

Heren 1 boekte vanmiddag een belangrijke overwinning in Ruurlo bij Blauw Wit. Hierdoor blijven ze aansluiting houden bij de brede middenmoot en houden ze Blauw Wit in elk geval onder zich.

Dames 1 was helaas minder succesvol en moest de punten delen met de dames van Duiven. Het werd daar 19 - 19.  Desondanks blijven ze op de 3e plaats staan omdat Haarle heeft verloren.

Volgende weekzaterdag spelen ze beide weer een thuiswedstrijd.

 

 

Nieuws

 

Lees meer »

Actie "Hart voor Salland"

De actie Hart voor Salland van de Rabobank komt er aan en Plus Severijn Heeten doet weer mee!

Als u klant bent bij Rabobank Salland, ontvangt u binnenkort een stemkaart met een persoonlijke inlogcode. Bewaar deze goed, want met deze code kunt u uw stem uitbrengen op onze vereniging! De stemperiode duurt van 9 maart tot 19 maart en we willen u allen vragen om gebruik te maken van de mogelijkheid om te stemmen. Iedere stem is geld waard! Uiteraard ontvangen wij als handbalvereniging graag uw stemmen en daarmee uw steun, maar maak in ieder geval gebruik van deze mogelijkheid om de verschillende verenigingen en organisaties in ons dorp te ondersteunen. In totaal is er dit jaar €160.000 te verdelen onder alle deelnemers in de regio Salland!

Stemmen kun je hier

 

 

Nieuws

 

 

Lees meer »

Jeugdinstuif 7 maart

Hallo Jongens en meisjes van groep 1,2 en 3.

Vind jij het leuk om lekker te bewegen en handbalspelletjes te doen? Kom dan woensdagmiddag 7 maart naar de instuifmiddag in de sporthal.Van 13:30 tot 15:00 laten we je kennis maken met de handbalspelletjes. Deelname is gratis en opgeven vooraf is niet nodig. Kom dus samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes naar de sporthal voor een leuke middag. Gymkleren en gymschoenen meenemen!

 

 

Nieuws

 

Lees meer »

Makkelijke winst dames 1

Makkelijke winst dames 1 tegen ABS: 30 - 20.
Heren komen net tekort tegen koploper Cabezota.

Voor dames 1 stond vanavond de wedstrijd tegen ABS op programma. Begin van de wedstrijd verliep nog even wat stroef en pakte ABS nog een voorsprong: 3-4. Vanaf dat moment werd er even gas gegeven door onze dames die uitliepen naar een 15 - 5 voorsprong bij rust. De 2e helft was de wedstrijd eigenlijk gespeeld en werd er minder aangedrongen. ABS kon toen beter bijblijven en uiteindelijk werd het een makkelijke overwinning met 30 - 20.

 

Daarna was het de beurt aan de heren tegen koploper Cabezota, een studenten team uit Enschede. Dit was een enerverende wedstrijd die lange tijd gelijk opging met in de eerste helft veelal 1 of 2 doelpunten voorsprong voor onze heren. Er werd met veel inzet gespeeld en diverse mooie actie uitgevoerd. Ook Dion in doel van Heeten wist aantal knappe reddingen te verrichten. Bij rust resulteerde dit in een 13-13 stand. 2e helft ging in zelfde tempo voort, tot zeg maar de laatste 12 minuten. Cabezota liep paar doelpunten uit en aan onze kant lukte het even wat minder, mede doordat Aldo meer mandekking kreeg. Voor het publiek was het zeker een prima pot handbal waarbij Cabezota toch de overwinning binnenhaalde: 26 - 29.

 

 

Nieuws

 

Lees meer »

Heren Zwolle te sterk

Heren Zwolle te sterk voor onze heren: 29 - 21

De uitwedstrijd voor onze heren in en tegen Zwolle ging met 29 - 21 verloren. Hierdoor blijven de heren op de 10e plaats staan maar behouden ze nog altijd de aansluiting met de middenmoot. Wedstrijd verslag volgt nog. Over 2 weken spelen ze weer thuis tegen koploper Cabezota.

 

 

Nieuws

 

Lees meer »