Archief 2017

Dames 1 - Wesepe

De eerste wedstrijd om de Barteldscup leverde weer een boeiend gevecht op om de punten. Wesepe was de tegenstander en eerdere wedstrijden dit seizoen waren altijd spannend. Door aantal blessures en afwezige speelsters, stond er een zeer jeugdig team in het veld. Desondanks wisten ze zich goed staande te houden en vochten ze zich telkens terug in de wedstrijd. Na een ruststand van 11-13 werd het vlak voor tijd nog bijna weer gelijk. Jammer genoeg lukte dat net niet en scoorde Wesepe nog 1 keer in de tegenaanval. Met een eindstand van 21-23 kunnen we dan zeker tevreden zijn. Volgende week dinsdag uit naar Lettele, om 19:30 in sporthal de Scheg te Deventer.

Lees meer »

2e wedstrijd Barteldscup

Gisteravond werd 2e wedstrijd gespeeld om de Barteldscup tegen de dames van Lettele. Net als in de competitie afgelopen seizoen, waren ze een maatje te groot, met name door hun snelle tegenaanvallen. Na een ruststand van 20-12 werd het uiteindelijk 35-25. Positief in elk geval dat er door onze dames wel 25 doelpunten gescoord zijn. Volgende wedstrijd is op donderdag 1 juni, thuis tegen WHC Hengevelde om 20 uur.

Lees meer »

Sponsorkliks

De € 1.000,00 is in zicht! Wil jij ook jouw steentje bijdragen zonder dat het jou iets kost? Doe dan jouw online aankopen bij meer dan 100 webwinkels via Sponsorkliks. Hier links in het menu ziet u het logo en klik daarop. vervolgens doet u uw bestelling bij de webshop en ontvangen wij als vereniging een provisie. Heel simpel en het kost u niets extra.

Lees meer »

Kampioenen

Vandaag hebben we inderdaad 3 teams mogen feliciteren met het behalen van hun kampioenschap. Voor D1 was dat eigenlijk een beetje sneu, want gisteravond was al duidelijk dat de tegenstander niet zou komen wegens onvoldoende speelsters. Hierdoor krijgen ze reglementair een 10-0 overwinning en dus het kampioenschap. E2 was vanmorgen als eerste aan de beurt en die maakten het nog even onnodig spannend tegen Schalkhaar, maar wisten wel de overwinning te behalen. Vervolgens was het de beurt aan F1 die in Lemelerveld mocht aantreden. Zij behaalden een ruime overwinning en dus ook het kampioenschap. Alle teams, speelsters en begeleiding van harte proficiat!

Lees meer »

Kampioenen???

Aankomend weekend zijn er maar liefst drie teams van Plus Severijn Heeten die kampioen kunnen worden op het veld.

Lees meer »

Hendrik Bartelds Cup

De Hendrik Bartelds Cup is een mooie gelegenheid om nog wat wedstrijden te spelen en kan er al een start gemaakt worden met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Dames 1 speelt hiervoor donderdag thuis en wel tegen Wesepe, altijd weer een mooie tegenstander waar we afgelopen seizoenen leuke wedstrijden hebben gezien. Het complete programma is als volgt:

Lees meer »

Kampioenswedstrijd

Zaterdag 13 mei kan D1 kampioen worden, er zal gespeeld worden tegen Zwolle D2 De wedstrijd wordt gespeeld buiten op het veld van Heeten en zal beginnen om 12.50 uur. Het zou voor de meiden een extra stimulans zijn als er veel supporters langs de lijn staan om ze aan te moedigen. Dus komt allen zaterdag 13 mei om 12.50 uur naar het buitenveld om D1 aan te moedigen!

Lees meer »

Handbalkamp 2017

Ook aan eind van dit seizoen organiseren we weer een handbalkamp voor onze jeugd. Iedereen heeft inmiddels een aanmeldingsformulier ontvangen. Heb jij je nog niet aangemeld? Doe dit dan alsnog voor 30 april! We maken er met elkaar weer een geweldige happening van.Groetjes de Kampleiding.

Lees meer »

Degradatietoernooi.

Vandaag speelde Dames 1 het toernooi om plaatsbehoud in de hoofdklasse. 4 wedstrijden stonden er op het programma en dat betekende een uitputtingsslag. Van de 5 kandidaten zouden er 2 in de hoofdklasse blijven, de andere degraderen helaas naar de 1e klasse. 1e wedstrijd was meteen aardig spannend, na 3 doelpunten achterstand in de 2e helft toch nog weer op voorsprong komen en uitbouwen naar 17-14. Helaas toen weer enkele fouten waardoor RSC snel terugkwam en uiteindelijk de wedstrijd won. 2e wedstrijd was 1e helft ook redelijk met een 8-9 achterstand bij rust. Helaas trok Sprint een echt sprintje en liep uit naar 25-19. Toen was het uiteraard al moeilijk en zat er ook nog 3 uur wachttijd tussen. Schipluiden had ook beide nog verloren, dus daar was wat te halen. Ook dat lukte uiteindelijk dus toch beetje goed gevoel. uitslag 26-22. Na 3 wedstrijden was al duidelijk dat VOC en Sprint 1 en 2 zouden worden en wilde VOC eigenlijk al niet meer spelen. Hebben we toch gedaan omdat je maar nooit weet of er nog 3e plek vrijkomt. Ook deze wedstrijd moest nog even alles gegeven worden en was voor VOC de koek al op. Vrij simpel werd ruime voorsprong genomen en met 22-18 de wedstrijd afgesloten. Jammer genoeg had Schipluiden ook de moed opgegeven en wist RSC met 30-14 te winnen, waardoor zij op doelsaldo 3e werden en wij dus op de 4e plaats eindigden. Jammer, volgend seizoen dus hoofdklasse maar dat duurt nog even. nu eerst nodige rust nemen en dan er weer flink tegenaan.

Lees meer »

Uitslag Rabo Hart voor Salland

Maandagavond werden de cheques uitgereikt door de RABO Bank voor de Hart van Salland actie van dit jaar. Ook onze vereniging hoorde bij de gelukkigen met een bijzonder mooi bedrag van € 904,04, meer nog dan vorig jaar. Iedereen die zijn stem op ons heeft uitgebracht: Bijzonder veel dank !!

Lees meer »

Harry's Mix Toernooi

Aanstaande donderdag 13 april wordt het jaarlijkse Harry's Mixed Toernooi gespeeld. Een mooie afsluiting van het zaalseizoen, hoewel het er dit jaar voor Dames 1 nog niet helemaal opzit. Het speelschema de indeling van de teams volgt zeer binnenkort. Kom dus ook donderdag naar de sporthal voor veel gezelligheid

Lees meer »

23 april degradatietoernooi.

Zoals bekend moet dames 1 nog een toernooi spelen samen met de andere teams die op de elfde plaats zijn geëindigd in de andere hoofdklassen om te bepalen wie er alsnog moet degraderen. Dit wordt gespeeld op zondag 23 april in Sportcentrum Triominos te Duiven. Het speelschema die dag is als volgt:

Lees meer »

HEETEN B1 KAMPIOEN

Door een 24-7 overwinning op de meiden van Auto van Ewijk LHC is ons B1 team vanmiddag KAMPIOEN geworden. Vanaf begin gingen de meiden vol in de aanval en werd er lustig op los gescoord. LHC kon daar met name in de 1e helft weinig tegenover stellen en als er keer bal op doel kwam, stond daar altijd nog Joy die menig bal wist te stoppen. En met lange uitworp naar voren was een snelle break een feit. Na een 14-2 ruststand werd er in de 2e helft iets gas teruggenomen. LHC scoorde paar keer vaker, maar de overwinning kwam nimmer in gevaar. Na het laatste fluitsignaal konden de meiden de felicitaties in ontvangst nemen.

Lees meer »

Dames 1 pakt belangrijke punten

Dames 1 pakt belangrijke punten tegen OBW: 19-18 In een spannende wedstrijd heeft dames 1 vanavond 2 belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie.OBW uit Zevenaar stond 4 punten boven ons en Houten in punten gelijk met onze dames maar een veel beter doelsaldo. Vandaar dat een overwinning noodzakelijk was. De eerste helft verliep voorspoedig en na een kleine achterstand was het met name Maureen die aardig goed het net wist te vinden. Telkens bedroeg de voorsprong 1 á 2 punten waarmee ook de rust werd bereikt. In de 2e helft werd het scoren steeds moeilijker en werd het zelfs weer aantal keren gelijk. Met nog paar minuten te spelen werd er over en weer gescoord, maar bleef de marge 1 doelpunt in ons voordeel. Laatste seconden wist Joy nog bal te stoppen en was de overwinning een feit. Houten wist vanavond ook te winnen bij Groessen, dus blijven we voorlopig nog 11e.

Lees meer »

Harry's Mix Toernooi

Harry's Mix Toernooi donderdag 13 april ! Het jaarlijkse Harry’s Mix Toernooi staat weer voor de deur. Bij deze willen wij de spelers/speelsters van de senioren, a en b-jeugd, bestuursleden, scheidsrechters, seniorenkader, jeugdkader, vrijwilligers, sponsoren, vrienden, vriendinnen en alle andere betrokkenen binnen onze handbalvereniging uitnodigen voor het jaarlijkse Harry's Mix Toernooi. Aanmelden kan tot 31 maart a.s. door een e-mail te sturen naar activiteitencommissiehandbalheeten@outlook.com. Je kunt ook mailen als je graag een wedstrijdje wilt fluiten of één van de teams wilt coachen. Wij hopen op een grote opkomst zodat wij samen de zaalcompetitie op een gezellige manier kunnen afsluiten.

Lees meer »

Shirtsponsor C1 team

Ons C1 team speelt al enige tijd met shirtreclame van Hutten International Beef en is nog niet al te veel aandacht aan geschonken. Deze week staat er ook artikel op Salland Centraal en de sponsor krijgt ook een ingelijst shirt van ons cadeau.

Lees meer »

Archief 2016

Nieuwjaarsreceptie

Op vrijdagavond 6 januari organiseren we weer de nieuwjaarsreceptie samen met de voetbal. Wij hopen dat u allen weer aanwezig zult zijn om een toast uit te brengen op het nieuwe jaar.

Lees meer »

Oranjedames pakken ZILVER op EK

Het Nederlands Damesteam is er net niet in geslaagd om Europees kampioen te worden. Na twee weken fantastisch handbal kwam Oranje in de finale tegen wereldkampioen en titelverdediger Noorwegen één doelpunt tekort om er een verlenging uit te slepen: 30-29. Ondanks de nederlaag in de finale kan het Nederlands Damesteam terugkijken op een geweldig EK. Twee weken lang hielden de Oranjemeiden heel Nederland in de ban van de handbalsport. Lees alles over de Oranje dames op de website van het NHV.

Lees meer »

Dames 1 pakt 2 belangrijke punten

Dames 1 pakt 2 belangrijke punten uit bij Houten: 20-21.Gisteravond moest ons Dames 1 team spelen in en tegen Houten. Op de ranglijst evenveel punten dus wederom een belangrijke wedstrijd. In de sporthal mocht met hars gespeeld worden en daar hadden onze dames in begin wat last van. Daardoor kon Houten in begin een voorsprong nemen die uitliep naar 8 -4. Daarna kregen onze dames meer vat op hun spelletje en kon de achterstand weggewerkt worden. Ook dankzij Muriel die weer mee mocht doen werd de ruststand bepaalt op 10-12. In de 2e helft kon de voorsprong in eerste instantie uitgebouwd worden, maar door slordigheden kwam Houten toch weer goed terug en werd het op laatst nog echt spannend. In een chaotische laatste minuut wisten ze toch stand te houden en zo 2 belangrijke punten binnen te halen. Eindstand 20-21, waarbij opgemerkt dat onze Joy een echte penaltykiller was door 4 strafworpen uit het doel te houden.

Lees meer »

Salland Clubactie

Scoor voor Plus Severijn Heeten en krijg zelf korting op je zorgpremie bij Salland Zorgverzekeringen. Onze vereniging doet mee met de Salland Clubactie; de actie van Salland Zorgverzekeringen waarmee clubs jaarlijks mooie bedragen scoren voor in de clubkas.

Lees meer »

Ook HAVAS te sterk voor onze dames1.

Ook HAVAS te sterk voor onze dames1. Gisteravond speelde dames 1 tegen Havas uit Almere dat momenteel gedeeld eerste staat samen met Pacelli. Begin van de wedstrijd ging het nog aardig gelijk op, maar al snel daarna bleek dat Havas een geduchte tegenstander is, die zeer snel is in de omschakeling. Daaruit werd ook menig doelpunt gemaakt. Bij rust was de achterstand voor onze dames 7-16. In de 2e helft werd er voortvarend gestart en al snel 2 x gescoord. Echt dichterbij komen lukte niet en op laatst werd het toch nog wat ruime nederlaag met 14-29. Toch was het spel in elk geval stukken beter dan vorige week en moet dit een opsteek zijn voor de wedstrijd van volgende week. Dan zijn de 2 punten bijzonder welkom.

Lees meer »

Veredeld jeugdteam dames 1

Veredeld jeugdteam dames 1 verliest van MIC: 17-20.Vanavond speelde waarschijnlijk het jongste dames 1 team van de afgelopen decennia. Door blessures, ziekte en afwezigen deed Kira beroep op speelsters uit de jeugd. Met Isa, Lynn, Imke, Joy en Sharin had je al bijna een jeugdteam bij elkaar.En als je dan na afloop de stand bekijkt, had er veel meer in gezeten. Met name de eerste 10 á 15 minuten deden ons de das om. Misschien was het wat teveel ontzag voor de stoere dames tegenover die veel meer fysieke kracht in het veld brachten en in snel tempo uitliepen naar een 8-2 voorsprong. Daarna kregen we meer vat op hun spel en langzaam aan kropen we dichterbij tot 9-14 bij rust. Begin 2e helft was ook nog voor ons maar daarna waren het 2 foute afspeelballen die MIC dankbaar benutte en weer uitliep. In het laatste deel vochten de dames nog sterk terug maar MIC was slim genoeg om het tempo uit de wedstrijd te halen en de overwinning over de streep te trekken. Als we vanaf begin zo hadden gespeeld, wat dan? dat zal altijd de grote vraag blijven. Eindstand 17-20.

Lees meer »

Kira Overmars maakt seizoen af als trainer/Coach.

Nadat Nico Einhaus vorige week vanwege privé omstandigheden per direct stopte als hoofdtrainer, nam Kira bij de uitwedstrijd tegen Groessen al tijdelijk plaats op de bank. Het bestuur is blij dat Kira positief heeft gereageerd op de vraag of zij de nieuwe hoofdtrainer wil worden van Plus Severijn Heeten. Gisteravond werd zij dan ook officieel gepresenteerd als trainer/coach van Dames 1 voor de rest van dit lopende seizoen.

Lees meer »

Speculaasactie Handbal Heeten

Zoals ieder jaar organiseert Handbalvereniging Plus Severijn ook dit jaar weer een speculaasactie in samenwerking met bakkerij Bosgoed! Dit jaar komen we op zaterdag 26 november bij u langs de deur. Mocht u een overheerlijke speculaas van Bosgoed willen kopen, dan kunt u hiermee rekening houden. We hebben de speculazen direct bij ons en ze kosten € 5,00 per stuk.

Lees meer »

Nico Einhaus gestopt als trainer/coach!

Wegens privé-omstandigheden heeft Nico Einhaus helaas moeten besluiten om per direct als hoofdtrainer bij onze vereniging te stoppen. Wij betreuren het dat de meerjarige samenwerking die wij gezamenlijk voor ogen hadden al zo snel eindigt, maar kunnen gezien de omstandigheden de noodzakelijke keuze die Nico heeft moeten maken alleen maar respecteren.

Lees meer »

De Tukkers winnaar Heuzelstoernooi

Het team van de Tukkers uit Albergen is gisteren winnaar geworden van het 38e Heuzelstoernooi. Onder leiding van coach Arjen Averink wisten ze alle wedstrijden te winnen. Onze eigen dames verloor nipt van hen met 14-13 en speelden gelijk tegen SDOL. De laatste wedstrijd was duidelijk dat de vermoeidheid van het trainingsweekend en deelname naan de Ekidenloop zijn tol eiste. Tegen MHV '81 werd met 11-21 verloren.

Lees meer »

38e Heuzelstoernooi zondag 25 september

Aanstaande zondag vind alweer het 38e Heuzelstoernooi plaats als afsluiting van de voorbereidingsperiode op het nieuwe seizoen. Tegenstanders dit jaar zijn SDOL uit Luttenberg, De Tukkers uit Albergen en MHV '81 uit Mill. De eerste wedstrijd begint om 11:45 en we hopen dat er weer aantrekkelijke en spannende partijen gespeeld gaan worden. 

Lees meer »

Oefenwedstrijd Dames 1

Dames 1 speelt donderdagavond nog een oefenwedstrijd tegen de dames van Olympia uit Hengelo. Aanvang is 20:15 uur in de sporthal te Heeten. Iedereen is uiteraard welkom.

Lees meer »

Handbalkamp 2016

Vrijdagavond zijn we vertrokken en was het eerst tijd om de slaapplaatsen in te richten, allemaal stapelbedden dit jaar en geen tenten.

Lees meer »

Handbalinstuif voor jeugd

Hallo jongens en meisjes van groep 1,2 en 3, Vind je het leuk om lekker te bewegen en handbalspelletjes te doen? Kom dan op 9 maart a.s. naar de instuifmiddag van Handbal Heeten van 13.30 uur tot 15.00 uur in de sporthal. Vraag vriendjes en vriendinnetjes of ze meegaan. Neem je gymkleren en gymschoenen mee, dan maken we er een leuke middag van! Je ouders/ verzorgers mogen kijken vanaf de tribune wat voor leuke handbalspelletjes jullie doen. Handbal Heeten organiseert deze middag om kinderen plezier te laten beleven en kennis te laten maken met handbalspelletjes. Deelname is gratis. Opgave vooraf is niet nodig.

Lees meer »

Heren zoeken nieuwe spelers

Handbalvereniging PLUS Severijn Heeten zoekt enthousiaste jongens/heren voor een 2e herenteam! Geplaatst 22 februari Het herenteam is op zoek naar enthousiaste jongens/ heren, met of zonder handbalervaring. De heren zijn aan het kijken of ze voor het volgende seizoen een 2e herenteam kunnen oprichten. De komende 6 weken zijn er daarom inlooptrainingen in Sporthal Heeten voor geïnteresseerde heren.

Lees meer »

Nieuwe hoofdtrainer.

Het komende seizoen wordt Nico Einhaus de nieuwe hoofdtrainer van Plus Severijn Heeten. Hij volgt Els Schoorlemmer op die nu als interim trainer het eerste damesteam traint en coacht. Nico is onder meer actief geweest bij de Handbalschool Twente, Bornerbroek en SDOL. Op dit moment traint hij Wesepe dat net zoals Heeten in de hoofdklasse uitkomt. Het bestuur is verheugd in Nico een gedreven en enthousiaste hoofdtrainer voor het komende seizoen te hebben gevonden.

Lees meer »

Hart voor Salland

Heeft u een rekening bij de Rabobank en bent u ook al LID van de Rabobank dan is dat prima en mag u straks stemmen voor de actie "HART VOOR SALLAND". Heeft u wel een rekening maar bent u nog geen LID, meld u dan alsnog snel aan zodat u straks ook uw stem mag uitbrengen op uw favoriete vereniging of stichting. Klik HIER om je aan te melden als lid. Klik HIER voor het afmeldingsformulier.

Lees meer »