Handbalkamp 2016

Gepubliceerd op 11 juli 2016 om 18:30

Vrijdagavond zijn we vertrokken en was het eerst tijd om de slaapplaatsen in te richten, allemaal stapelbedden dit jaar en geen tenten.

Daarna een avondspel en dat werd halverwege onderbroken door een hevige plensbui. Gelukkig hadden we daarmee alle regen van het weekend meteen gehad want verder was het prima weer, misschien zelfs iets te warm op zondag. Het bosspel voor de oudste jeugd later op de avond verliep ook prima.

Van slapen kwam bij sommigen niet echt veel, de kleintjes uitgezonderd. Op zaterdag en zondag waren er verschillende spelletjes waaraan iedereen enthousiast meedeed. Zo ging de oudste jeugd in het centrum van Rijssen op zoek naar Wally en om die te vinden moesten er allerlei opdrachten uitgevoerd worden. Dan zie je dat de jeugd toch aardig bij de les is want beginnende met een theezakje moesten ze steeds grotere spullen zien te bemachtigen en dat lukte ze goed. Zaterdagavond was de bonteavond en werden er mooie toneelstukjes en liedjes ten gehore gebracht. Tussendoor konden de kinderen vrij spelen op de speelweide en uiteraard moest er ook gegeten worden van de maaltijden die de kokkies hadden bereid.

Zondagmiddag was het dan weer alles verzamelen en kam er een einde aan een geweldig handbalkamp.

 

Wij als leiding zijn bijzonder blij dat alles prima verlopen is en de kinderen weer een mooie afsluiting hebben gehad van het seizoen.

We willen alle kinderen dan ook heel erg bedanken voor de inzet en wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie.

 

De Kampleiding

 

 


«   »