Geen punten voor DS 1 en Heren 1.

Gepubliceerd op 12 november 2016 om 12:51

 

Sinterklaas is weer in het land, maar vanavond was het nog geen surprise voor onze beide teams. Heren 1 verloor met 23-29 van AES uit Arnhem en onze dames wisten de derby tegen LHC niet te winnen: 24-26.

Eerst waren de heren aan de beurt. AES Arnhem 2 kwam met een jong team, waarin aantal A-spelers meededen en werd het een snelle wedstrijd. De gasten namen in eerste instantie ruime voorsprong, die gaandeweg de eerste helft werd ingelopen door onze heren. Bij rust was de stand dan ook weer gelijk: 13-13. De 2e helft was het begin weer voor de gasten die met snelle aanvallen en goed combinatiespel het doel wisten te vinden. Helaas konden onze heren het kunstje van de eerste helft niet herhalen en was het AES dat een verdiende overwinning boekte.

 

Daarna was het de beurt aan onze dames tegen LHC. Ook hier werd het bijna kopie van de herenwedstrijd. LHC nam een voorsprong en onze dames konden daar helaas te weinig tegenover stellen, hoewel er wel vrij veel werd gescoord. Bij rust was de achterstand opgelopen tot 11-15. Met vandaag Joy in het doel en gedurende de wedstrijd ook Isa Lokate in het veld werd door coach Kira wel een beroep gedaan op de jeugd. Beiden doorstonden het prima en met name Joy had enkele fraaie reddingen. Laatste deel van de wedstrijd kwamen onze dames nog terug, mede doordat LHC tegen aantal tijdstraffen opliep. Helaas duurde de wedstrijd net te kort om nog helemaal langszij te komen: 24 - 26.

Volgende week opnieuw thuis en dan proberen wel de punten te behouden.

 

 


«   »