Verslag oefenwedstrijd dames 3

Gepubliceerd op 20 september 2016 om 13:16

 

Afgelopen zondag speelde dames 3 een oefenwedstrijd in Apeldoorn tegen HMS Achilles uit Utrecht. Deze vereniging had een trainingsweekeinde in de omgeving en had verenigingen uit de omgeving uitgenodigd voor een oefenwedstrijd. Dames en de heren senioren van Plus Severijn Heeten gingen op deze uitnodiging in.
Dames 3 moest helaas enkele speelsters missen, maar een 3 tal recreanten (Jill, Annemarie en Winet bedankt !) werden bereid gevonden om mee te spelen. Heeten startte goed en nam vanaf het begin het initiatief. De aanvallen weden goed opgezet en Heeten leidde na een kwartier verdiend met 1-5. Ellen verdedigde haar doel uitstekend, maar kon niet voorkomen dat HMS voor rust nog 2x kon scoren. Daar stonden 2 treffers van Karin en Wieke tegenover, zodat de ruststand 3-7 werd.
In de eerste kwartier van de 2e helft liep het even wat minder. HMS zag daardoor kans terug te komen tot 7-8. Daarna pakte Heeten de draad weer prima op en wist het een keurige 9-14 overwinning te boeken. Een leuke opsteker en leerzame wedstrijd in de aanloop weken naar de competitie.
Scores: Wieke 4; Karin 3; Linda, Jill 2; Annemarie, Evelien en Kristel 1.

 

 


«   »