Handbal Heeten, 14 en 15 okt.

Gepubliceerd op 16 oktober 2017 om 22:19

Plus Severijn/Heeten dames 3 - Wesepe dames 2

Alweer de derde wedstrijd van dit seizoen. We hadden nog niet eerder tegen dit team gespeeld, dus we hadden geen idee wat ons te wachten stond. We startte de wedstrijd met een 6-0 verdediging. Van afstand knalde Wesepe al vrij snel raak en was het 0-2. Maar ook wij wisten te scoren. Halverwege de 1e helft was de stand 4-7. We knokten verder, scoorden vaker en Ellen hield de ballen mooi uit het doel. Ook stapte we over naar een 5-1 verdediging. Dit resulteerde in een ruststand van 8-8. In de rust een peptalk van onze coach en daar gingen we. De 5-1 verdediging bleef staan. We gingen gelijk op en het werd een spannende wedstrijd. Er werden gele kaarten en 2 minuten aan beide partijen uitgedeeld. Zowel Wesepe als wij hadden moeite om de ballen in het doel te gooien. De stand was 11-13 en op de klok nog 4 minuten speeltijd. We scoorden nog een punt, maar het was net niet genoeg. Eindstand 12-13. Op naar a.s donderdag 19 okt om 20.45u thuis tegen ABS dames 2. En tot slot willen we Kelly, Rian en Simone bedanken voor het meedoen! Groet dames 3

 

Heeten Dames 2 – Klarenbeek Dames 1

Op deze mooie zomerdag in de herfst speelden wij om 13.15uur in de sporthal van Heeten tegen Klarenbeek Dames 1. De tweede wedstrijd van het seizoen, spannend! Lisa was helaas ziek, maar gelukkig kon Anja even weg van huis om ons alsnog te coachen! Hans was namelijk aan fluiten in Groningen en Ronald liep ergens te chillen in Luttenberg.
De wedstrijd ging er fanatiek aan toe. De puntenaantallen liepen gelijk op. Van beide kanten was het spel sportief en dat zorgde voor een prima sfeer in de zaal. Klarenbeek scoorde vooral op de break-out in de eerste helft, waardoor wij besloten een tandje bij te zetten in de omschakeling van aanval naar verdediging. Naast onze mooie acties in zowel aanval als verdediging waren er natuurlijk ook wat slordige balletjes. Mede hierdoor eindigde de wedstrijd met Heeten als de verliezende partij: 17-22. We willen Ellen heel erg bedanken voor het keepen en Anja voor het coachen.
Op 28 oktober spelen we onze volgende wedstrijd in Luttenberg. Tot dan!
Groetjes, Dames 2

 

Travelbags Zwolle DS1 - PLUS Severijn Heeten DS1

Vandaag stond er een uitwedstrijd tegen Travelbags/HV Zwolle op het programma.
Beide teams waren nog ongeslagen in de competitie.
Het begin van de wedstrijd ging gelijk op maar wel in ons voordeel van 2-3. Zwolle deed er een tandje bij en kwam op voorsprong.
We speelden ons eigen spel niet en Zwolle wist daar gebruik van te maken door met veel snelheid te spelen.
We gingen de rust ook in met 6 doelpunten verschil in het voordeel van Zwolle. In de kleedkamer werden we toegesproken dat we een tandje bij moesten, scherper zijn in het afronden en samenwerken in de dekking. Eerst ging het goed, wij kwamen weer terug naar een 1 doelpunt verschil.
Maar helaas mocht dit niet zo doorzetten, Zwolle ging sneller spelen en kreeg veel snelle aanvallen en breaks cadeau. Wij konden vandaag ons eigen spel niet laten zien en de eindstand was dan ook 23-32 in het voordeel van Zwolle.

Wij hebben nu een week rust. Maar wij hopen dat wij jullie allen weer terug zien op de tribune bij onze volgende competitie wedstrijd die gespeeld wordt op zaterdag 28 oktober om 20:15 in Heeten.
Duiven HS 1 - Heeten HS 1

Vandaag hebben we de uitwedstrijd tegen de heren van Duiven gespeeld. Nadat Dion vorige wedstrijd goed had gekeept kon hij er nu helaas niet bij zijn omdat hij een hersenschudding heeft opgelopen. We hadden dus voor deze wedstrijd geen keeper en Mart besloot om te gaan keepen. We hadden ook 1 wissel tot onze beschikking.
De eerste helft begon en direct kwam Duiven met snelle aanvallen en ze schoten er een paar in. In de verdediging en aanval miste we scherpte wat resulteerde in een 11-2 achterstand na 10 minuten. In de aanval werden er voldoende kansen gecreëerd maar de ballen gingen niet langs de keeper. De ruststand was dan ook 21-9.
In de tweede helft herpakten we onszelf. Een actievere verdediging en een aantal goede ballen die door Mart vakkundig werden gestopt liet de stand gelijk op lopen. Jesper schoot er door mooi samenspel 3 achter elkaar in. In de aanval ontstonden voldoende ruimtes zodat iedereen kon scoren. Als team werd er ondanks de vermoeidheid op een mooi tempo gespeeld. In de tweede helft is het 16-13 geworden. Dit resulteert in een eindstand van 37-22 voor Duiven. Over twee weken staat de thuiswedstrijd tegen de heren 1 van Erica'76 op het programma.

Doelpunten:
Aldo 5, Leo 4, Jesper 4, Roland 3, Fabian 2, Erik 2, Maarten 2

 

Wedstrijdverslagen

 


«   »