Handbal Heeten, 4 en 5 nov

Gepubliceerd op 6 november 2017 om 15:53

Dames 1 PLUS Severijn Heeten - SDOL

Op zaterdagavond 4 november stond de wedstrijd tegen SDOL op de planning. Als wij in de top 3 wilden blijven, moesten we deze pot winnen. Het plan was om er gelijk bovenop te zitten en om SDOL te laten zien wat we in huis hadden. Dit liep anders dan gepland..

De eerste helft begonnen we erg slecht. We stonden in de verdediging op eilandjes te verdedigen, waardoor SDOL de ballen er zo in kon gooien. Aan de andere kant wisten wij de ballen er niet in te krijgen waardoor we gelijk al op een achterstand kwamen van 1-5. De eerste helft wisten we ze niet in te halen en was de ruststand 14-18.

In de rust werd besproken dat het absoluut niet nodig was om zo’n achterstand te hebben. We moesten meer gaan samenwerken, elkaar steunen in de verdediging en meer bewegen in de aanval. We mochten de winst niet aan onze neus voorbij laten gaan en moesten alles op alles gaan zetten om die twee punten te pakken.

Na de rust wisten we onze achterstand kleiner te maken. We stonden iets meer als team dan in de eerste helft. In de aanval werd er meer druk gezet en werden er meer acties gemaakt, waardoor de ballen er nu wel in gingen. Op een gegeven moment wisten we SDOL in te halen en kwamen we op een 24-23 voorsprong. Beide teams wisten vervolgens niet te scoren, waardoor het enorm spannend werd. Door een superredding van onze keepster wist SDOL niet op gelijke stand te komen en hebben wij de winst binnen kunnen halen met een stand van 26-24. We hebben het onnodig spannend gemaakt, maar de punten blijven in Heeten!

Volgende week zondag staat de wedstrijd tegen ABS op de planning om 12:20 in Bathmen. Wij zijn van plan ook dit keer de twee punten te pakken, maar het iets minder spannend te maken.

 

Wedstrijdverslagen

 


«   »