Weekend 25 en 26 nov.

Gepubliceerd op 27 november 2017 om 19:14

Havana Nijmegen Heren 1 – Plus Severijn Heren 1

Zondag middag stond de wedstrijd tegen Havana’s Heren 1 op het programma. De Havana’s staan momenteel op de tweede plek in de competitie en het beloofde geen makkelijke wedstrijd te gaan worden. We speelden deze wedstrijd wederom met Tim Bloemen als stand-in keeper.

De wedstrijd begon en direct werd er goed in de verdediging gepraat en de aanvallen werden rustig opgezet. Dit maakte dat er aan beide kanten steeds om en om werd gescoord. Erik Giessen maakte het eerste doelpunt voor Heeten en daarna wist Aldo Nijboer vier keer achter elkaar te scoren. Doordat er goed werd verdedigt kon Tim veel ballen uit het doel halen en we wisten de score steeds gelijk te houden. Door lichte frustratie bij de tegenstander kwamen ze niet met goede aanvallen en de bal kwam niet voorbij Tim.

Aan het einde van de eerste helft kwam een elleboog van een tegenstander op Leo Dijkstra zijn neus waardoor hij zijn neus brak. Gelukkig was er bij de tegenstander een KNO-arts in het team en deze heeft de neus van Leo weer gezet. Door de breuk kon Leo helaas niet meer verder spelen en waren we onze midden-opbouw kwijt. De ruststand sloten we af met 11-13 in ons voordeel.
In het begin van de tweede helft was er minder scherpte in de verdediging en in de aanval werden er minder combinaties ingezet. De tegenstander ging meer op snelheid spelen. Ze maakten gebruik van de vermoeidheid van ons en kwamen steeds met snelle aanvallen onze kant op. Het gemis van Leo werd in de aanval en verdediging gevoeld en dit zorgde voor veel tegendoelpunten. Helaas konden we het verschil niet meer opvangen en bleek Havana te sterk. De eindstand was dan ook 31-24 in het voordeel van Havana.

Aanstaande zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Has-tu op het programma.
Doelpunten: Aldo 9, Ronald 6, Erik 5, Roland 2, Jesper 1, Fabian 1.

 

Havana DS1 - PLUS Severijn Heeten DS1

Zaterdagavond stond de wedstrijd tegen Havana op het programma. Gezien de uitslagen tegen andere verenigingen gingen wij het niet makkelijk krijgen. Er werd ons tijdens de voorbespreking verteld dat we vooral op tempo moesten gaan spelen.

De wedstrijd begon en ging in het begin nog aardig gelijk op. In de eerste helft stapten we niet goed genoeg uit om de afstandsschoten van Havana te dwarsbomen. Ook schoten we onze eigen kansen naast het doel, wat zorgde voor een ruststand van 12-10 in het voordeel van Havana. In de rust werd ons gezegd dat dit niet nodig was en we er een tandje bij moesten zetten in de tweede helft.

Helaas lukte het ons niet de bal tussen de palen te krijgen. Met een eindstand van 25-20 ging Havana er met de punten vandoor. Aankomende zaterdag om 19:00 gaan wij thuis weer strijden om de punten tegen HHZD. Wij hopen u allemaal op de tribune te zien!

 

Wedstrijdverslagen

 


«   »