Weekend 6 en 7 januari

Gepubliceerd op 10 januari 2018 om 20:11

“De heren van Heeten winnen eerste wedstrijd van 2018!”

Zaterdag avond speelden de heren van Heeten thuis tegen de heren van Minerva. De vorige wedstrijd tegen Minerva begonnen we met 1 wissel, Maarten kwam wel mee maar die was ziek en Aldo raakte na 10 minuten geblesseerd. We verloren toen helaas met 23-15. Voor deze wedstrijd hadden we dus iets goed te maken. Leo’s is weer volledig herstelt van zijn gebroken neus en maakte deze wedstrijd zijn rentree.
We begonnen deze wedstrijd met genoeg wissels en met goede moed. De overtuiging in het spel was vanaf minuut 1 te zien en dit liet de score ook blijken. Het eerste doelpunt kwam deze wedstrijd van Mart en dit was ook zeker niet zijn laatste. Door vlotte combinaties en veel schoten die strak binnen de palen gingen wisten we snel de score uit te laten lopen naar 10-3. In de verdediging werd goed gecommuniceerd en er werd aangepakt. Keeper Dennis wist ook veel kansen te stoppen. We bleven de eerste helft goed punten maken en consequent verdedigen. De ruststand was dan ook 20-11.
In de tweede helft begon het spel wat chaotischer wat voor balverlies aan beide kanten zorgden. Gelukkig zorgde Mart voor 4 doelpunten achter elkaar waardoor onze voorsprong intact bleef. Onze verdediging stond wat minder scherp waardoor er over en weer gescoord werd. Door een aantal keer te wisselen van spelers kwam er meer rust in het veld en werden er weer goede aanvallen opgezet. De onscherpte in de verdediging bleef maar het mocht niet meer baten voor Minerva. Door consequent optreden van de scheidsrechter wist Erik een paar penalty’s in het doel te leggen. Op het einde scoorde Aldo nog met een prachtig boogballetje en wist zo het publiek te imponeren. We hopen dat we deze kwaliteiten ook weer in andere wedstrijden kunnen laten zien en er een goede tweede helft van het seizoen van te kunnen maken. De eindstand was 37-29!
Aanstaande zaterdag spelen we een uitwedstrijd tegen de heren van DFS Arnhem.
Doelpunten: Aldo 12, Mart 6, Leo 4, Ronald 4, Jesper 3, Erik 3, Roland 2, Tim van Berkum 1, Fabian 1, Maarten 1.

 

Plus Severijn Heeten dames 1 - Gastvrij Wijhe '92 Ds 2

Zaterdag 6 januari stond de eerste wedstrijd van 2018 op het programma. De dames van het tweede team van Wijhe kwamen bij ons op bezoek. Na een goede voorbereiding voor de wedstrijd, begonnen wij aan deze wedstrijd. Na een aantal minuten konden wij al wat uitlopen. De eerste helft verliep voorspoedig. Wij zaten in een flow. Zodra Wijhe had gescoord, konden wij dit snel met een doelpunt beantwoorden. Dit resulteerde in een stand van 18-11 in de rust. Tijdens de rust hebben we kort besproken dat we vooral door moesten gaan met waar we de eerste helft mee geëindigd waren. Echter waren de rollen in de tweede helft geheel omgedraaid. We konden niet meer zo makkelijk scoren als in de eerste helft en ook verdedigend lieten wij het liggen op bepaalde momenten. Hierdoor kon Wijhe het nog spannend maken ook aan het einde. Dankzij het resultaat uit de eerste helft, hebben we deze wedstrijd alsnog winnend kunnen afsluiten. Het werd uiteindelijk 26-25. Volgende week spelen we tegen de dames van Haarle in Haarle, dit belooft een spannende wedstrijd te worden!

 

Wedstrijdverslagen

 


«   »