Weekend 10 en 11 maart

Gepubliceerd op 11 maart 2018 om 21:45

Plus Severijn Heeten Heren 1 – Havana Heren 1

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Heeten tegen de Havana’s uit Nijmegen. In de vorige wedstrijd stonden we zonder keeper en liep Leo een gebroken neus op tijdens de wedstrijd. Deze wedstrijd stond keeper Dennis in het doel en we hadden genoeg wissels. We wisten dat we een goede kans maakte tegen Havana’s en we gingen vol goede moed de wedstrijd in.
De wedstrijd begon en er was een sportieve sfeer. Door een paar sterke aanvallen wist Havana de eerste twee doelpunten te scoren. Dit zette ons direct op scherp. Ronald wist het eerste doelpunt voor Heeten te maken. Met mooi combinatiespel aan beide kanten wist de score redelijk gelijk te blijven. Nadat wij 5-9 achter stonden wisten wij elkaar beter te vinden in de aanval en werd er ijzersterk verdedigd. Vanaf bij alle posities wisten we te scoren en de ruststand werd 14-12 in het voordeel van Heeten.
We wisten dat we in de tweede helft niet konden verslappen en we moesten scherp blijven in zowel de aanval als de verdediging. We wisten dat er weinig werd gestraft door de arbitrage en dit werkte zowel in ons voor en nadeel. Havana weet goed hoe ze er een schepje bovenop moeten doen in de verdediging. Dit was ook te zien tijdens de tweede helft. In de tweede helft stonden we 16-13 voor en hierna liep het verschil terug naar 18-18. Hierna stond de score nooit meer dan 1 of 2 doelpunten uit elkaar. Naarmate de tijd verstreek werd het steeds spannender. Door goed samenspel werd Ronald keer op keer gelanceerd en wist met harde schoten de ballen in het doel te leggen. Ook de andere teamleden wisten elkaar goed te vinden. Met erg mooi en technisch handbal wisten we de score in ons voordeel of gelijk te houden. In de laatste 5 minuten wist Havana op 2 doelpunten voorsprong te komen. We deden erg ons best maar helaas werd de score na 60 zenuwslopende minuten 28-29 in het voordeel van Havana.
Aanstaande zaterdag avond spelen de heren van Heeten uitwedstrijd tegen de heren van  Ha-Stu 2.

PLUS Severijn Heeten DS1 - HV Havana DS1

Op zaterdagavond 10 maart stond de wedstrijd tegen Havana op het programma. De uitwedstrijd hadden wij verloren en wilde dus graag iets recht zetten. Na een goede warming-up waren wij klaar om aan de wedstrijd te beginnen.

Wij begonnen goed en stonden al snel 3-0 voor. Hierna scoorden wij om en om en wisten wij deze voorsprong een kwartier vast te houden. Daarna kwam Havana langszij en gingen wij uiteindelijk de rust in met een score van 10-13.

In de rust werd verteld dat wij scherp moeten blijven in de verdediging, meer met elkaar moeten praten en onze afspraken na moeten komen.

In de tweede helft ging het score verloop om en om. Hierdoor kon Havana niet uitlopen, maar kwamen wij ook niet dichterbij. Het gat bleef telkens 2 á 3 doelpunten. In de laatste twee minuten konden wij het gat nog verkleinen naar 1 doelpunt, helaas konden wij daarna niet meer de gelijkmaker scoren en verloren wij met 24-26

Volgende week staat de wedstrijd tegen Heino op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Heino op zondag 18 maart om 12:25. Wij hopen jullie daar allemaal weer te zien!

 

Wedstrijdverslagen

 

 


«   »