Nieuws » Programma » Wedstrijdverslagen » Weekend 29-30 september

Weekend 29-30 september

Gepubliceerd op 30 september 2018 20:02

PLUS Severijn Heeten - Auto van Ewijk LHC

De eerste derby van dit seizoen stond dit weekend op de plannen en wel tegen LHC. LHC is vorig jaar gedegradeerd uit de hoofdklasse en we wisten van te voren niet veel van ze. Met een beetje gezonde spanning konden we beginnen aan de eerste competitiewedstrijd.

In de eerste helft konden we geen grip krijgen op de aanval van LHC en ronden we in onze eigen aanval te snel af waardoor we al snel tegen een achterstand aankeken. Gelukkig herpakte we ons een beetje en sloten we de eerste helft beter af dan dat we hem begonnen waren. Er moest meer pit in de aanval komen en we moesten de aanvallen langer uitspelen. De kansen zouden dan vanzelf komen. In de tweede helft begonnen we scherper en met meer pit. De kansen kwamen en langzamerhand kropen we dichter naar LHC. Helaas voor ons bleef LHC met ons mee scoren en konden we het gat net niet dichten. De eindstand was dan ook 24-25.

Volgende week spelen wij onze eerste uitwedstrijd in en tegen DFS Arnhem 2.

»