Weekend 19 - 20 januari

Gepubliceerd op 22 januari 2019 om 15:52

PLUS Severijn Heeten DS1 - Nieuw Heeten DS1

Vandaag was het zover. Tijd voor de wedstrijd tegen onze buren. Nieuw Heeten kwam op bezoek en was er net als ons op gebrand om de punten binnen te slepen.

Na een aantal wedstrijden op rij als team lekker gespeeld te hebben kwam er vandaag helaas niet uit wat we graag zouden willen.

De start van de wedstrijd was goed. Een aantal mooie uitgespeelde aanvallen maakte dat de eerste goals snel gemaakt waren. Ook Nieuw Heeten wist de goal goed te vinden. Gelijk opgaand kwam er een rust stand van 12-14 op het score bord te staan.

Door een goede felle start in de tweede helft werd de 12-14 omgezet naar een 16-14 met nog 20 min op de klok.
De verdediging stond sterk en Esmee had een aantal goede reddingen. Helaas wisten we ons spel niet vast te houden en waren de individuele acties die gemaakt werden veelal éénmalig waardoor we niet doortastend genoeg waren in de aanval. Nieuw Heeten wist ons goed uit ons spel te halen in onze aanval. In de verdediging lieten we Nieuw Heeten te makkelijk acties maken waarbij ze meerdere malen ook wel erg gematst werden door de scheidsrechter.

Op het scorebord stond na 60 min een stand van 24-27.

Al met al niet onze beste wedstrijd van de afgelopen weken. We staan weer met beide benen op de grond en kijken uit naar een nieuwe week hard trainen en hopelijk weer winstpunten bij de dames van Artemis.

We zien jullie graag zaterdag 26 januari om 19.10 om ons weer aan te moedigen.

«   »