Techvisietoernooi C en B Jeugd

Gepubliceerd op 16 september 2017 om 15:52

Techvisietoernooi: DG&L winnaar C-jeugd, Borhave bij B-jeugd.

Gisteravond en vandaag zijn de wedstrijden voor de C en B jeugd gespeeld. DG&L was de trotse winnaar bij de C-jeugd door alle wedstrijden te winnen. Ook hun wedstrijd tegen de nummer 2 Dalfsen wisten ze ruimschoots te winnen met 11-5. 3e werd Borhave gevolgd oor Wijhe en tot slot ons eigen C-jeugdteam.

Vandaag werd er gespeeld door de B-jeugd en ook hier was er 1 team dat alle wedstrijden wist te winnen, namelijk Borhave uit Borne.Ook hier was Dalfsen de nummer 2 en hun onderlinge wedstrijd was lange tijd spannend, maar werd het uiteindelijk 12-8. In deze poule was ons eigen B-team 3e gevolgd door Avanti Wilskracht en tot slot het team van Broekland.

Bij de B-teams was er ook een wedstrijdje voor de beste keepsters. Na elke wedstrijd werden er 3 strafworpen genomen en de keepster die de meeste kon stoppen werd winnaar. Hier bleek dat niet het beste team ook de beste keepster had. Keepster van Avanti Wilskracht en de keepster van ons eigen team hadden beide 9 strafworpen uit het doel gehouden en gingen met een mooie handdoek naar huis.

Morgen wordt het toernooi vervolgd met de A-jeugd om 10 uur.

Alle uitslagen toernooi.

 

Nieuws

 


«   »