Oproepen

Handbalvereniging PLUS Kolkman Heeten zoekt enthousiaste jongens/heren voor het herenteam!

Handbalvereniging PLUS Kolkman Heeten zoekt enthousiaste jongens/heren voor het herenteam!

Het herenteam is op zoek naar enthousiaste jongens/ heren, met of zonder handbalervaring. 

Iedereen is welkom om zonder enige verplichting een kijkje te komen nemen of zelfs aantal keren mee te trainen en een balletje te gooien. De heren trainen elke donderdagavond vanaf 21.00 uur tot 22.30 uur in de sporthal in Heeten. Dus lijkt het je leuk om een keertje te komen mee-handballen? Meld je dan, voorafgaand aan een training, aan via: nieuwherenteam_heeten@hotmail.com    
Ook als je vooraf meer informatie wil hebben, mail gerust.

Vrijwilligers gezocht!

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die wel een keer willen helpen bij een zaaldienst,
bardienst of kassadienst tijdens de wedstrijden van onze seniorenteams.
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar danielle@gmail.com voor meer informatie.

 

Oproep handbalscheidsrechter

Handbalvereniging Plus Kolkman Heeten is op zoek naar enthousiaste mensen die opgeleid willen worden als handbalscheidsrechter.
De opleiding wordt verzorgd door het NHV en er worden regelmatige cursussen in de regio georganiseerd.
Misschien zijn er leden die nu al met veel plezier Jeugdwedstrijden leiden en zin hebben om een stap hoger te willen fluiten?
Na het behalen van je diploma kun je wedstrijden fluiten waarbij je de eerste wedstrijden intensief wordt begeleid door een ervaren scheidsrechter die je de nodige tips kan geven.

Handbal is een faire sport waarbij respect voor de scheidsrechter hoog in het vaandel staat.

1. Een wedstrijd fluiten is telkens weer een uitdaging…..

2. Je doet je best om situaties zo goed mogelijk waar te nemen, je in te leven in het handbalspel en snel beslissingen te nemen.

3. Na een goed geleide wedstrijd krijg je als scheidsrechter de waardering van spelers, coaches en publiek.

Wil je meer weten of misschien een keer een wedstrijd bijwonen en daarbij uitgebreid met de scheidsrechters van die wedstrijd van gedachten wisselen? Daarvoor maken we graag alle tijd vrij. Stuur dan even een e mail naar: secretaris@handbalheeten.nl of vul het contactformulier in op deze website.

 

Maatschappelijke stage

Handbalvereniging Plus Kolkman Heeten biedt leerlingen uit het voortgezet onderwijs de gelegenheid om binnen de handbalvereniging een maatschappelijke stage te volgen. Hiermee kunnen leerlingen vanuit de school d.m.v. vrijwilligersactiviteiten kennis maken met allerlei aspecten en onderdelen van onze vereniging. Zo kunnen wij onze jeugd ook enthousiast maken voor vrijwilligerswerk. Leerlingen die hier belangstelling voor hebben kunnen contact opnemen met de handbalvereniging via secretaris@handbalheeten.nl