2 keer winst

Gepubliceerd op 18 maart 2018 18:34

HHZD DS1    -   PLUS Severijn Heeten DS1: 26 - 29,

Ha-Stu HS2  -   PLUS Severijn Heeten HS1: 21 - 33


Dames 1 moest vanmiddag op bezoek bij HHZD in Heino. Ze gingen voortvarend van start en binnen no-time stond er een voorsprong van 6 - 0 op het bord die verder werd uitgebouwd naar 9 - 2. Via snelle aanvallen wer dverdediging van HHZD uitgespeeld en bijna elke bal trof doel. Echter, daarna verslapte het spel en begon HHZD aan een inhaal race. Zij scoorden nu keer op keer en onze dames gingen slordiger spelen en lukte het niet meer in de afronding. Hierdoor werd de achterstand ingelopen en bij ruist stond HHZD zelfs met 14 - 13 voor. 2e helft verliep wat anders, er werd meer over en weer gescoord en langzaam werd de achterstand weer uitgebouwd naar een voorsprong. Nog even werd het weer spannend maar op beslissend moment stopte Esmee nog een bal uit een breakout en werd de voorsprong behouden. Uiteindelijk werd het een 26 - 29 overwinning.

Ook de heren kwamen vandaag in actie, uit tegen Ha-Stu 2 in Nijmegen. Ondanks dat de tegenstander op de laatste plaats staat, is het vaak een moeilijke wedstrijd en spelen ze tegen onze heren een betere partij. Vandaag werd het echter een ruime overwinning met 33 tegen 21 en daardoor houden de heren de aansluiting bij de middenmoot.

Ook alle andere teams die vandaag in actie kwamen boekten een overwinning en konden daarmee 2 punten bijschrijven. Volgende week zaterdagavond alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

 

 

 Nieuws

 

 


«   »