Dames 1 en Heren verloren

Gepubliceerd op 1 april 2017 om 19:05

Dames 1 verliest ook laatste wedstrijd 34-15. Heren ook verloren bij Cabezota: 30-16.

Dames 1 moest vanavond op bezoek bij AES 2 in Arnhem. Omdat ze daar laat moesten aantreden en andere wedstrijden al gespeeld waren waaronder Wesepe tegen Groessen, was al bekend dat Groessen degradeerde en onze dames via nacompetitie langer verblijf in hoofdklasse moeten afdwingen.
maar de wedstrijd moest nog wel gespeeld worden en dat ging in de eerste helft nog best aardig. Na een weifelend begin werden er meer kansen gecreëerd en ook gescoord. Een ruststand van 13-9 gaf nog enige moed. Echter de 2e helft was amper beginnen of AES had al 5 keer gescoord. Zoals wel vaker dit seizoen was het toen gebeurd en liep het aanvallend helemaal niet. Uiteindelijk werd het laatste fluitsignaal gegeven bij een eindstand van 34-15.

Zoals gezegd zullen de dames via een nacompetitie nog kans hebben om in de hoofdklasse te blijven. zodra bekend is wanneer hiervoor gespeeld wordt, zullen we dat melden.

 Ook de heren beleefden een weinig voorspoedige avond, uit op bezoek bij Cabezota. In de thuiswedstrijd konden onze heren nog stunten door hen de 1e nederlaag te bezorgen, vanavond waren de rollen wel omgedraaid en werd het een ruime nederlaag met 30-16. Verdere info volgt via wedstrijdverslag.


«   »