Dames 1 tegen Haarle

Gepubliceerd op 26 maart 2019 om 10:16

Wedstrijd verslag Auto Service Haarle dames 1 – Plus Severijn Heeten dames 1

Zaterdag stond de wedstrijd tegen Haarle op het programma. Na onze wedstrijd tegen Heino waren we er op gebrand om een goede wedstrijd neer te zetten tegen Haarle. Het was voor ons vandaag belangrijk om in de dekking als team te staan, waar het kon de snelle tegen aanval te spelen en anders de aanval op te zetten en onze systemen spelen. Haarle staat er om bekend veel op de snelle tegen aanval te spelen dus was het voor ons belangrijk om dit tegen te gaan. We begonnen sterk, de verdedig stond goed en er werd goed gecommuniceerd. Na 15 minuten scoorde Haarle pas hun eerste velddoelpunt, op dat moment stond het 5-7 in ons voordeel. Hierna ging het gelijk op en konden we met een stand van 11-12 de kleedkamer opzoeken.

Voor ons was het belangrijk om onze systemen te blijven spelen en dit uit te spelen tot 100 procent kansen. Na de rust maakte Haarle snel de gelijkmaker door wederom een snelle tegen aanval. Tot 16-15 in het voordeel van Haarle ging het gelijk op, hierna scoorden wij 5 keer op rij en konden uitlopen naar 16-20. Het laatste deel van de wedstrijd ging Haarle erg offensief verdedigen waardoor ze nog wat terug kwamen. Het was een spannende en fanatieke wedstrijd waarin we als team hebben gespeeld.

Volgende week hebben wij een weekend rust waarna we op 6 april om 20:15 de laatste wedstrijd van het seizoen spelen tegen Groessen. Hopelijk zien wij jullie dan weer!


«